Σκοπός της νέας διαδικτυακής κοινότητας SkopelosVoice.gr είναι η ανάρτηση δικών σας δημοσιεύσεων, διαφημίσεων και πληροφοριών, χρήσιμες προς την online κοινότητά μας, το περιεχόμενο της οποίας θα αποτελέσει ένα επωφελές ηλεκτρονικό εργαλείο για όλους τους χρήστες. Ακολουθήστε όλα τα νέα που σας ενδιαφέρουν εδώ και αναρτήστε οτιδήποτε επιθυμείτε να μοιραστείτε με την νέα μας κοινότητα! Το SkopelosVoice.gr είναι μόνον η δική σας φωνή, δεν αποτελεί ειδησεογραφικό site, αλλά προσφέρει τη δυνατότητα ανάρτησης δημοσιεύσεων από όλους! Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις βασικές ενότητες δημοσίευσης. Το περιεχόμενο που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας δεν είναι απαραίτητο να αντιστοιχεί σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες.

Η δημοσίευση ανάρτησης είναι και θα παραμείνει μία δωρεάν υπηρεσία του SkopelosVoice.gr! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στην πλατφόρμα, είτε αυτόματα μέσω κοινωνικού δικτύου (Facebook ή Google), είτε κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, προκειμένου να δημιουργήσετε ένα προφίλ και να μπορείτε να αναρτήσετε τις δημοσιεύσεις σας.

Σας προτρέπουμε να διαβάσετε προσεκτικά και να ενημερωθείτε για τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας πριν τη δημοσίευση περιεχομένου.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ

Δραστηριοποιείστε στο χώρο του λιανικού εμπορίου, της εστίασης ή διαθέτετε τουριστικό κατάλυμα; Προσελκύστε τώρα νέους πελάτες για την επιχείρησή σας, κάντε γνωστά στο ευρύ κοινό τα προϊόντα & τις υπηρεσίες σας & μείνετε στο προσκήνιο διαφημίζοντας την επιχείρησή σας μέσα από το SkopelosVoice.gr εντελώς δωρεάν!

Δημιουργήστε την καλύτερη εικόνα της δουλειάς σας με μια δημοσίευση αφιερωμένη σε αυτή, αναρτώντας ένα κείμενο, φωτογραφίες, video ή οποιοδήποτε άλλο υλικό με τις πληροφορίες της επιχείρησής σας (διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.λ.π.), λίγα λόγια για το ποιες υπηρεσίες & προϊόντα προσφέρετε και όποια άλλη λεπτομέρεια επιθυμείτε επιλέγοντας μια από τις διαθέσιμες επιλογές ανάρτησης.

Διαφημίστε ένα ή περισσότερα προϊόντα της επιχείρησής σας και ενημερώστε τους μελλοντικούς σας πελάτες για τις νέες σας παραλαβές εντελώς δωρεάν μέσα από το SkopelosVoice.gr Marketplace.

 

  • Αν διαθέτετε ηλεκτρονικό κατάστημα, τότε μπορείτε να αναρτήσετε ένα προϊόν κάνοντας αντιγραφή & επικόλληση τη διεύθυνση URL της σελίδας προϊόντος από το eshop σας. Εμείς θα διαβάσουμε αυτόματα όλα τα απαραίτητα στοιχεία (Τίτλος, τιμή κ.λ.π.). Αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν τα καταφέρουμε, μπορείτε στο επόμενο βήμα αυτής της διαδικασίας να ενημερώσετε εσείς χειροκίνητα τα στοιχεία και να υποβάλλετε το προϊόν σας. Πριν δημοσιεύσετε το προϊόν σας θα σας ζητηθεί επιπλέον να επιλέξετε μια από τις διαθέσιμες κατηγορίες στην οποία αυτό αντιστοιχεί. Μόλις το προϊόν σας αναρτηθεί στο SkopelosVoice.gr Marketplace, ο κάθε επισκέπτης που θέλει να δει περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν σας θα ανακατευθύνεται στο eshop σας για αγορά. Δημοσιεύστε ένα προϊόν από το eshop σας εδώ.

 

  • Αν δεν διαθέτετε ηλεκτρονικό κατάστημα, τότε απλά επικολλήστε στην κατηγορία Δημοσίευσης Προϊόντος τη διεύθυνση https://skopelosvoice.gr/ και πατήστε πάνω στο μήνυμα που θα εμφανιστεί στη σελίδα σας. Θα ανακατευθυνθείτε στο επόμενο βήμα, όπου μπορείτε να συμπληρώσετε χειροκίνητα όλες τις λεπτομέρειες για το προϊόν σας (Τίτλος, τιμή κ.λ.π.) και στη συνέχεια να το υποβάλλετε για δημοσίευση. Μην ξεχνάτε σε αυτή την περίπτωση να προσθέσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην περιγραφή του προϊόντος ώστε να επικοινωνήσει μαζί σας ο πελάτης. Το προϊόν σας αναρτηθεί στο SkopelosVoice.gr Marketplace και ο κάθε επισκέπτης που θέλει να δει περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν σας ή να το παραγγείλει τηλεφωνικά, θα επικοινωνεί μαζί σας μέσω του τηλεφώνου και την επωνυμία της επιχείρησής σας που θα έχετε συμπληρώσει στην περιγραφή του προϊόντος.

Θέλετε να ενημερώσετε τους πελάτες σας για οποιαδήποτε νέα υπηρεσία προσφέρετε; Θέλετε να προσελκύσετε ακόμα περισσότερους και να αυξήσετε το πελατολόγιό σας;

Διαφημίστε μια ή περισσότερες υπηρεσίες της επιχείρησής σας εντελώς δωρεάν και ενημερώστε τους χρήστες του SkopelosVoice.gr για οτιδήποτε επιθυμείτε και αφορά το κατάστημά σας αναρτώντας ένα κείμενο, φωτογραφίες, video ή οποιοδήποτε άλλο υλικό με τις πληροφορίες επιθυμείτε επιλέγοντας μια από τις διαθέσιμες επιλογές ανάρτησης.

Εάν θέλετε να οργανώσετε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο εκπτώσεων για το κατάστημά σας ή εάν έχετε επιλέξει συγκεκριμένα προϊόντα & υπηρεσίες για τα οποία επιθυμείτε να κάνετε μια προσφορά, έχετε τη δυνατότητα να διαφημίσετε αυτή σας την κίνηση μέσα από το SkopelosVoice.gr εντελώς δωρεάν!

Δημοσιεύστε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες της έκπτωσης επιθυμείτε, επιλέγοντας μια από τις διαθέσιμες επιλογές ανάρτησης, και ενημερώστε όλους σας τους πελάτες για τις νέες χαμηλές σας τιμές!

Διοργανώνετε ένα event στο κατάστημά σας; Ανοίξατε μια νέα επιχείρηση και θα πραγματοποιήσετε τα εγκαίνια του καταστήματός σας; Διοργανώνετε μια βραδιά με εορταστικό μενού στο εστιατόριό σας ή ένα μουσικό event; Θα διεξαχθεί μια εκδήλωση του συλλόγου του οποίου είστε μέλος ή ένας αθλητικός αγώνας; Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε όλες τις λεπτομέρειες του event / της εκδήλωσης που διοργανώνετε και να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες κάνοντας μια δημοσίευση στο SkopelosVoice.gr!

Ενημερώστε τη διαδικτυακή κοινότητα για το μέρος, την ημερομηνία & την ώρα διεξαγωγής, όπως επίσης και για οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια του event/εκδήλωσης που διοργανώνετε, πολύ απλά και εντελώς δωρεάν επιλέγοντας μια από τις διαθέσιμες επιλογές ανάρτησης.

Διαθέτετε ένα σπίτι προς ενοικίαση/πώληση; Ψάχνετε ένα σπίτι για να νοικιάσετε ή να αγοράσετε; Πουλάτε ή επιθυμείτε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή μηχανάκι; Θέλετε να καλύψετε μια θέση εργασίας στην επιχείρησής σας και ψάχνετε για ένα νέο υπάλληλο; Αναζητάτε εργασία; Προσφέρετε ιδιαίτερα μαθήματα και αναζητάτε μαθητές; Βρήκατε ή χάσατε κάποιο αντικείμενο;

Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, αλλά και για πολλές άλλες, αναρτήστε τη δική σας αγγελία στο SkopelosVoice.gr εντελώς δωρεάν με στόχο τη μεγαλύτερη απήχηση και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του ζητήματός σας επιλέγοντας μια από τις διαθέσιμες επιλογές ανάρτησης!

Θέλετε να δημοσιεύσετε μια είδηση ή ένα γεγονός; Μια πληροφορία που γνωρίζετε και ίσως είναι σημαντική για τους κατοίκους & τους επιχειρηματίες της Σκοπέλου; Όπως για παράδειγμα η ενημέρωση για κάποια επιχειρηματική επιδότηση, αλλαγές δρομολογίων από & προς τις Βόρειες Σποράδες, επικείμενα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα πρέπει να προσέξουμε, ή οποιοδήποτε ζήτημα της καθημερινότητας των κατοίκων του νησιού που χρήζει προσοχής και αξίζει να ακουστεί.

Μπορείτε να αναρτήσετε εντελώς δωρεάν οποιαδήποτε πληροφορία, σημαντική ή λιγότερο, που να αφορά το ευρύ κοινό της διαδικτυακής κοινότητας του SkopelosVoice.gr!

Έχετε τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε ειδήσεις είτε κάνοντας αναδημοσίευση ενός άρθρου από εξωτερική ιστοσελίδα, φροντίζοντας πάντα να αναφέρετε την πηγή, είτε δημιουργώντας το δικό σας άρθρο με κείμενο, φωτογραφίες, video κ.ά. αναφερόμενοι στο θέμα/είδηση που θέλετε να μοιραστείτε, με οποιοδήποτε τρόπο από τις διαθέσιμες επιλογές ανάρτησης.

Θέλετε να θέσετε ένα ερώτημα στους υπόλοιπους χρήστες ή μια απορία και χρειάζεστε απαντήσεις;

Έχετε τη δυνατότητα να αναρτήσετε την ερώτησή σας εντελώς δωρεάν στο SkopelosVoice.gr, δημιουργώντας το περιεχόμενο της ερώτησής σας με κείμενο, φωτογραφίες, video κ.ά. διαλέγοντας μια από τις διαθέσιμες επιλογές ανάρτησης. Οι υπόλοιποι επισκέπτες του SkopelosVoice.gr θα έχουν τη δυνατότητα να σας απαντήσουν θέτοντας σχόλια στην αντίστοιχη δημοσίευση του ερωτήματός σας.

Θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας φωτογραφικό υλικό ή video από παλαιότερες δεκαετίες της Σκοπέλου; Σκηνές από μια ταινία που έχει γυριστεί στο νησί; Ένα έθιμο του τόπου που αξίζει να ακουστεί; Μια ιστορία ή ένα τραγούδι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι; Μια συλλογή με όμορφο φωτογραφικό υλικό από τις μαγευτικές παραλίες του νησιού; Ένα δικό σας travel guide με videos που θα προσελκύσει τους επερχόμενους τουρίστες;

Αναρτήστε εντελώς δωρεάν πληροφορίες του νησιού μας που επιθυμείτε επιλέγοντας μια από τις διαθέσιμες επιλογές ανάρτησης.

Θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας μουσική & τραγούδια αναρτώντας περιεχόμενο από το Youtube; Φωτογραφίες που βρίσκετε στο διαδίκτυο από διάφορα μαγευτικά σημεία της Σκοπέλου ή που έχετε τραβήξει εσείς από τις καθημερινές σας βόλτες; Videos από travel guides του νησιού και καθημερινές στιγμές του τόπου μας; Συνταγές που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον ή εμπνευστήκατε μόνοι σας και σας έδωσαν ένα γευστικό αποτέλεσμα; Ιδέες για χειροποίητες κατασκευές ή μεταποίηση παλιών αντικειμένων που έχετε βρει, σκεφτεί ή ακόμα και υλοποιήσει;

Δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό περιεχόμενο και προσελκύστε το ενδιαφέρον των υπόλοιπων χρηστών δημοσιεύοντας εντελώς δωρεάν οτιδήποτε επιθυμείτε επιλέγοντας μια από τις διαθέσιμες επιλογές ανάρτησης.

Θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας αστεία στιγμιότυπα, ασυνήθιστες εικόνες, ή videos & memes γεμάτα γέλιο; Δημοσιεύστε ό,τι πιο αστείο και παράξενο συναντήσετε στο διαδίκτυο & μοιράστε ξεκαρδιστικές στιγμές στους υπόλοιπους χρήστες του SkopelosVoice.gr επιλέγοντας μια από τις διαθέσιμες επιλογές ανάρτησης!

Όλοι έχουμε ανάγκη το γέλιο στην καθημερινότητά μας! 🙂